Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ-ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΑΠΟΥΤΣΑΔΙΚΟ









Αυτόνομες Ελληνικές Ζώνες στους δρόμους ξανά. Κάποια μέρα το ταίριασμα των κομματιών της γνώσης, θα ανοίξει τρομακτικές όψεις της πραγματικότητας, και ή θα τρελλαθούμε απο την αποκάλυψη, ή θα φύγουμε από το θανατηφόρο φώς στην ειρήνη και ασφάλεια μιας νέας σκοτεινής εποχής. Στάση, στην ατέρμονη διαδρομή της σκοτεινής αυτής πορείας, κάναμε στα γραφεία του μυξοαντιστασιακού συλλόγου ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ στην οδό Δωδεκανήσου 62. Σε μια περιοχή που οι αριστεροί καθεστωτικοί θεωρούν απόλυτο τσιφλίκι τους, αν σκεφτεί κανείς πως τα γραφεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στεγάζονται σε μεσοτοιχία με την Κατάληψη 'Παπουτσάδικο'. Η οργή δεν χρειάζεται δικαιολογίες και αφορμές για να ξεσπάσει. Αρκεί το δίκαιο, κι αυτό είναι με το μέρος μας.



ΥΓ1: Οι δράσεις έχουν γίνει στην περίμετρο της πρεζοκατάληψης 'Παπουτσάδικο' και είναι αφιερωμένες στον Πυρήνα μας στην Πάτρα και στην Εθνικοσοσιαλιστική οργάνωση Κύπρου ''Μαύρος Αετός''. 


ΥΓ2.Οι δράσεις είναι επίσης αφιερωμένες στους Κόκκινους Προδότες Συμμορίτες και στους ''Αναρχο/αντάρτες πόλεων'' ώστε να δουν ότι ο μόνος ΑΞΙΟΣ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ήταν μόνο της Ε.Ο.Κ.Α με αρχηγό τον Γρίβα Διγενή όταν οι υπόλοιποι μοιρολογούν τους Νεκρούς ήρωες της ΕΟΚΑ εμείς  θα τους τιμούμε όπως τους ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΡΑΣΕΙΣ...
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ