Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΕΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ / ΠΕΙΡΑΙΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (18/9/13)


Οι Αυτόνομοι Πειραιά επανέρχονται με δράσεις στις γειτονιές του Πειραιά/ Κερατσίνι. Ο Πειραιάς πλήττεται απ' την λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα που προκαλούν οι λαθρομετανάστες.

Οι Αυτόνομοι Πειραιά
επέλεξαν συνειδητά να στηρίξουν με έργα κι όχι λόγια τους Ανένταχτους Μαιάνδριους Εθνικιστές γιατί απλούστατα αποτελούν την μοναδική μάχιμη οργάνωση που πράττει στο όνομα της ιδέας του ριζοσπαστικού εθνικισμού, σε αντίθεση με τους καναπεδάτους 'εθνικιστές' που αναλώνονται στο facebook και το twitter. Καλούμε τους Πειραιώτες ριζοσπάστες εθνικιστές να στηρίξουν έμπρακτα τον αγώνα μας. Ο λαός του Πειραιά τρέφει εθνικιστικά αισθήματα και συναισθήματα. Να ανακαταλάβουμε τις γειτονιές μας.


Οι αντιφασίστες μολονότι ανύπαρκτοι, παραμένουν ενοχλητικοί, προκαλώντας αηδία και μόνο με την εμετική ρητορική τους. Αριστεροί τσαρλατάνοι δεν πείθετε κανέναν. Βρωμάτε περισσότερο κι απ' τα λιμνάζοντα νερά στα οποία προσπαθείτε να βυθίσετε την τοπική κοινωνία.

Στο διάολο η κουλτούρα
του καναπέ, στο διάολο κι η κουλτούρα των αντεθνικών κινημάτων σας, στο διάολο κι οι κοπρίτες που το παίζουν 'εθνικιστές'.Εθνικισμός είναι να δίνεις το αίμα σου για την ιδέα. Μονάχα οι Εβραίοι ή όσοι έχουν τον Εβραίο μέσα τους δεν πεθαίνουν για ιδέες.

Εμείς είμαστε Έλληνες!

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΕΛΛΗΝΑ, ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ!













Υγ. Δεν σεβαστήκατε τους Δικούς μας Νεκρούς, δεν θα σεβαστούμε τους δικούς σας .....