Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ /ΝΕΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ)

Αυτόνομοι και Επικίνδυνοι

40 Χρόνια ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Εθνικισμός

Ελλάς Ή τέφρα









Ο ριζοσπαστικός εθνικισμός είναι μία ιδεολογία που βιώνεται αληθινά μονάχα σε ζοφερούς καιρούς. Ο αγωνιστής του ριζοσπαστικού εθνικισμού δεν λογίζεται ως ένας κοινός στρατιώτης. Ο εθνικιστής μαχητής προετοιμάζεται καθημερινά για ν' ανταποκριθεί στις μάχες του μέλλοντος. Ζει ασκητικά και δεν λογαριάζει την 'πρόοδο' της κοινωνίας. Η πρόοδος της κοινωνίας αποτελεί οπισθοδρόμηση γι' αυτόν και τους συντρόφους του. Η εκπαίδευση του γίνεται μακρυά απ' τους ρυθμούς της κοινωνίας. Ο κοινός στρατιώτης εκτελεί μηχανικά κι αδιαμαρτύρητα τις εντολές των ανωτέρων του, εμμένοντας στην σιδηρά τυπολατρική πειθαρχία. Παραβαίνουμε τον όρκο που κάποτε δώσαμε ως στρατιώτες ενός στρατού που υπηρετεί ένα προδοτικό κράτος. Εμείς είμαστε φανατικοί ζηλωτές μίας πίστης που υπερβαίνει τη υποταγή στο μέσο που δεν υπηρετεί το σκοπό του. 



Ο μαχητής δίνει τον δικό του αγώνα, είτε σαν μονάδα, είτε υπηρετώντας την δική του μικροσκοπική οργάνωση της κοινωνίας-την ριζοσπαστική οργάνωση του. Ο μαχητής υπηρετεί το καθήκον που απορρέει απ' την πολιτική συνείδησή του. Στην εποχή της προκλητικής απάθειας κι αδράνειας των μαζών οι αγωνιστές της οργάνωσης μας παραδίδουν μαθήματα επαναστατικού ήθους και συνέπειας στον επαναστατικό αγώνα. Για εμάς πάντοτε θα ισχύει το 'Με το χαμόγελο στα χείλη' πάνε οι αγωνιστές μας μπροστά. Πάνε μπροστά γιατί υπερβαίνουν την νωθρότητα που επιβάλει η πολιτικη ορθότητα. Πάνε μπροστά γιατί έχουν μία σημαία να υπερασπιστούν κι ακόμα παραπέρα απ' αυτήν, μία πατρίδα ποτισμένη με το αίμα ηρώων. Κάποιοι πλανώνται πως αυτός ο αγώνας μπορεί να σταματήσει. Αυτός ο αγώνας δεν θα σταματήσει ποτέ γιατί πηγάζει απ' τα βάθη των αιώνων κι εμείς δεν αποτελούμε τίποτα άλλο από σταγόνες στον ωκεανό του. Από ιδρύσεως μας διακηρύξαμε πως η στρατηγική μας είναι το εθνικιστικό αντάρτικο πόλεων κι η επέκταση του σ' όλα τα επίπεδα. Ο ριζοσπάστης εθνικιστής είναι μία βόμβα που μετακινείται αδιάκοπα για να πλήξει καίρια δομές και πρόσωπα των εχθρών του. Η οργάνωση μας είναι ο ίδιος ο μαίανδρος. Αυτή γεννάει τους άνδρες για την αέναη μάχη μας.



Κι ένα μήνυμα προς τους υπερβατικούς...



Το κράτος επιδιώκει να εξοντώσει τους εθνικιστές, είτε φυλακίζοντας το σώμα τους, είτε τρομοκρατώντας τους με το σύρσιμο στην γκιλοτίνα της οικονομικής και ψυχολογικής εξόντωσης. Μοναδικός σκοπός τους είναι ν' αδρανοποιηθούν και ν' αποσυρθούν απ' την μεγάλη πολιτική μάχη. Δεν μας συγχωρούν ότι γονατίσαμε τους ξεφτίλες της αριστεράς και της δεξιάς, ότι τσακίσαμε τα παρακρατικά υποστηλώματα τους. Η ψυχούλα (τα ψίχουλα της) τους το ξέρει όποτε τ' απολειφάδια τους πήραν γεύση τι σημαίνουν τα αρχικά της οργάνωσης μας. ΑΜΕ. Όσοι δεν πολεμούν είναι καταδικασμένοι να πεθάνουν. Η επαναστατική παράδοση έχει κανόνες κι όποιοι τους παραβαίνουν οδηγούνται στην αυτοχειρία. Ο μαχητής προτιμάει τον θάνατο απ' τον συμβιβασμό. Είμαστε ένα πύρινο κανάλι που γίνεται ατσάλι. Πέρα από ταμπέλες και διαδρομές της δράσης μας, ο πυρήνας της οργάνωσης μας παραμένει αλώβητος κι έτσι θα παραμείνει μέχρι τέλους. Απ' τα οροπέδια της ψυχής μας ως άλλοι παρατηρητές θα ορίζουμε την έκβαση του πολέμου. Άλλοτε συμμετέχοντας στην μάχη, άλλοτε ωθώντας προς την κατεύθυνση που επιθυμούμε. Γράφουμε την ιστορία μίας παράδοσης που θα προκαλέσει τον όλεθρο σ' όσους επιβάλουν το ερεβώδες σκότος στους Έλληνες. Κι απ' τον τάφο μας θα σας πολεμάμε!



ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΣ, ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!