Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Αυτόνομοι Πειραιά-Δράσεις στα Καμίνια

Ψαρούκο πες Αλεύρι
Α.Μ.Ε. & Αυτόνομοι στον Πειραιά τσακίστε τους Αντιφασίστες και τα κόκκινα σκυλιά
Σκατά στην Αλβανία - Λευτεριά στην Β.Ήπειρο


Η παρουσία μας στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και του Περάματος έχει θορυβήσει τους αντιφασίστες όλων των αποχρώσεων που άδραξαν την ευκαιρία να εμφανιστούν στις περιοχές μας μετά την δολοφονία Φύσσα.



Ο Πειραιάς και το Πέραμα είναι ταξικές γειτονιές, οι κάτοικοι των οποίων είναι πατριώτες και εθνικιστές. Έχετε κάνει το παν για να αποκτήσετε έρεισμα στην τοπική κοινωνία και αποτύχατε παταγωδώς. Τον τελευταίο καιρό κάνετε προσπάθεια να δείξετε παρουσία, σβήνοντας εθνικιστικά συνθήματα. Οι άθλιες φάτσες σας δεν μας είναι ξένες. Η ξεφτίλα σας: Έρχεστε από περιοχές που ξέρετε και ξέρουμε, προκειμένου να κάνετε ό,τι είναι να κάνετε και έπειτα βάζετε τα πόδια στο κεφάλι. Όσο για τους λαγούς της ΟΡ.Μ.Α, (
ΟΡγάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού ο θεός να τους κάνει....)αναρωτιόμαστε αν έστω κι ένας από εσάς είναι Πειραιώτης ή έστω κάτοικος προαστίου του Πειραιά.


Η μάχη συνεχίζεται.

Ακόμα κι οι αφίσες της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α μεταφέρονται απ' τα γραφεία του ΣΕΚ (Εργατική Αλληλεγγύη) στην Αναξαγόρα σε διαμέρισμα της Καλλίπολης από συγκεκριμένο άτομο που δεν είναι κάτοικος Πειραιά. Αυτά προς το παρόν κι έπονται τα καλύτερα για εμάς και τα χειρότερα  για εσάς. 

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΑ. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥ ΣΒΟΡΩΝΟΥ ΤΟΥ ΕΛΑΣΙΤΗ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ!